More  ZIUA ARMATEI, sărbătorită la NEGREŞTI

  - Advertisement -

  negresti1

  Ziua Armatei Române a fost sărbătorită azi, în devans, la Negreşti-Oaş. A fost ridicat un parastas în memoria eroilor neamului, au fost depuse coroane de flori, au fost rostite alocuţiuni iar la final, elevii şcolilor din oraş au prezentat un scurt program artistic.

  negresti2

  Manifestarea de la Negreşti-Oaş, care s-a desfăşurat la Monumentul Eroilor, a debutat cu intonarea Imnului de Stat al României, după care un sobor de preoţi în frunte cu protopopul ortodox, Mihai Feher, şi protopopul greco catolic, Iacob Feier, a rostit o rugăciune şi au ridicat un parastas în memoria eroilor neamului.

  negresti3

  În continuare, preşedintele Asociaţiei Veteranilor de Război, filiala Satu Mare, colonelul în rezervă Nicolae Codreanu, a fost invitat să prezinte un mesaj de Ziua Armatei Române.

  negresti4

  În continuarea manifestării, au fost depuse coroane de flori din partea Primăriei şi Consiliului Local Negreşti-Oaş, a structurilor Ministerului de Interne, a instituţiilor de învăţământ, a Spitalului Orăşenesc precum şi din partea partidelor politice.

  negresti5

  Manifestarea de la Negreşti-Oaş s-a încheiat cu un scurt moment artistic prezentat de Vlad Belbe şi de un grup de la Liceul Teoretic Negreşti-Oaş.

  negresti6

  Organizatorul acestei sărbători, directorul Casei Orăşeneşti de Cultură Negreşti-Oaş, Natalia Lazăr, a arătat trebuie să ne aducem de fiecare dată aminte de ostaşii români căzuţi pe câmpurile de luptă.

  Depuneri de coroane de Ziua Armatei Române au mai avut loc ieri la Ardud, Mădăras şi Gerăuşa.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts