More


  Alte mărfuri CONTRAFĂCUTE depistate de JANDARMII sătmăreni

  - Advertisement -

  marfa

  În timp ce se aflau într-o acțiune punctuală pe strada George Călinescu din municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni au surprins joi, în jurul orei 10.30, un bărbat care oferea spre vânzare diferite produse care purtau însemnele unor mărci de renume şi păreau a fi contrafăcute.

  marfa2

  În urma verificărilor, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Satu Mare, care, în incinta unui magazin, oferea spre vânzare 18 articole sportive diferite, inscripţionate cu mărci cunoscute, fără a putea justifica provenienţa bunurilor şi fără a deţine certificate de înregistrare a acestor mărci, dintre care: zece costume trening, două hanorace, două perechi de pantaloni de trening, trei veste fâş și o bluză trening, toate produsele fiind inscripţionate cu mărci de renume. S-a luat măsura ridicării produselor şi depunerii acestora la I.P.J. Satu Mare pentru continuarea cercetărilor. Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.500 lei.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiuni de ,,punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, dosarele urmând a fi înaintate către I.P.J. Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img