More


  AMASS – Partenerul de care ai nevoie pentru instalarea sistemelor economice de incalzire

  - Advertisement -

  poza

  Incalzirea electrica in pardoseala, unul din sistemele mai economice decat gazul, promovat de  AMASS, este o metoda de incalzire populara in Europa ce a inceput sa fie utilizata tot mai des si in Romania. Acest sistem implica stabilirea sub pardoseala a unui element incalzit care transfera caldura in camera, prin radierea caldurii la nivelul pardoselii , inlaturand nevoia de aer fortat sau suflat. Principiul acestui sistem a fost inventat de chinezi acum 5000 de ani si preluat de romani acum 2000 de ani. In europa de Vest este folosit de 60 de ani.

  In tara noastra, AMASS este singura companie ce
  importa sisteme de incalzire electrica in pardoseala fabricate in Danemarca, putand oferi clientilor servicii de o calitate exceptionale la preturi extrem de accesibile, astfel incat veti economisi nu numai pe termen scurt, datorita preturilor accesibile de instalare, ci si pe termen lung datorita calitatii bune a sistemului si a consumului redus al acestuia . Profesionistii acestei companii au experienta in peste 2000 de lucrari, activand pe piata autohtona de 15 ani. Astfel, apeland la expertii AMASS vei primi servicii profesioniste de instalare a sistemului de incalzire electrica in pardoseala.

  Incalzirea electrica in pardoseala de la Amass are un numar de avantaje fata de alte forme de distributie a caldurii. In primul rand, acesta este mult mai eficient decat alte sisteme, deoarece utilizeaza cablu incalzitor, astfel incat energia nu se pierde prin conducte. Cablul incalzitor de la AMASS are o structura unica, bifilara, compusa dintr-un strat de protectie cu Teflon, ce ofera rezistenta sporita; din folie de aluminiu, ce ofera o disipare uniforma a caldurii; din fibra de sticla, ce ofera rezistenta la torsiune si elasticitate; si din conductori imbracati in silicon. Acest cablu este asadar eficient in incalzirea locuintei tale cu un minim de consum, incalzire ce este si uniforma datorita sistemului de serpentine, in care firele sunt plasate la 10-15 cm departare.

  Alte aspecte ale incalzirii electrice in pardoseala de la AMASS fac aceste sisteme mai eficiente din punct de vedere energetic, adica ai nevoie cu 30% mai putina putere instalata pentru acoperirea nevoilor termice. Pentru inceput, distributia uniforma a caldurii pe intreaga suprafata a podelei incalzeste jumatatea inferioara a camerei, oferind un nivel de confort sporit, la o temperatura mai mica. Radiatoarele si alte forme de incalzire circula caldura in mod ineficient si, prin urmare au nevoie sa functioneze pentru perioade mai lungi, pentru a obtine nivelul de confort dorit. Se  creaza curenti de aer datorita diferentelor de temperatura, astfel aerul rece sta jos si aerul cald e la tavan, circuland astfel praful si alergenii. Sistemele radiante transmit caldura, in medie, aproximativ cu 30 la suta mai eficient decat radiatoarele conventionale. Astfel, aceasta este o alegere buna si pentru cei cu alergii severe, intrucat particulele potential iritante nu sunt suflate in camera, intrucat sistemul distribuie caldura radiant, si nu prin convectie.

  O calitate importanta aceasta eficienta energetica etse ca diminuindu-se puterea instalata, in viitor cand veti dori sa fiti independenti enrgetic, investitia in fotovoltaice va fi cu 305 mai mica.Stim ca pentru producerea 1 KW electric este necesara o investitie de 600 euro, deci canditi-va ce inseamna sa economisti 6 -7 kw pentru o casa.

  AMASS iti pune la dispozitie sisteme de incalzire electrica in pardoseala la preturi extrem de competitive. Produsele acestei firme sunt perfecte pentru a te tine cald intreaga iarna, cu un consum nimic de energie electrica. Achizitionand produse de la aceasta companie, vei putea beneficia si de serviciile de instalare profesioniste, asadar tot ceea ce trebuie sa faci este sa te relaxezi si sa lasi expertii AMASS in incalzire electrica in pardoseala sa se ocupe de locuinta ta.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img