More


  APARATURĂ de aproape 10 MII DE LEI pentru Secţia de NEUROLOGIE. Donaţia a fost făcută de APASERV prin CRUCEA ROŞIE

  - Advertisement -

  donatie1

  Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare a primit azi aparatură în valoare de aproape 10 mii de lei. Aparatura, foarte necesară pentru buna funcţionare a secţiei, a ajuns aici prin donaţia făcută de SC Apaserv Satu Mare SA prin Crucea Roşie.

  donatie2

  Este vorba despre un transductor tip „Pencil” de 5 Mhz, necesar pentru terapia celor care au suferit un atac cerebral vascular, în valoare totală de 5.451 de lei, trei tensiometre în valoare totală de 1.552 de lei, 75 de electrozi  ac concentric de unică folosinţă în cuantum total de 2.469 de lei, un adaptor electrod ac concentric, în valoare de 356 de lei şi două ciocane de reflexe, în valoare de 126 de lei.

  donatie3

  Atât şeful de secţie, Marioara Aniţaş, cât şi medicul neurolog, Nicoleta Costin, au apreciat donaţia făcută adăugând faptul că aparatura era necesară pentru investigarea bolnavilor internaţi aici.

  Directorul Crucii Roşii Satu Mare, Rodica Borlan, a arătat că aparatura a fost achiziţionată după ce, în prealabil, au fost consultaţi medicii de pe această secţie şi a făcut un apel la cei cu posibilităţi să mai facă astfel de donaţii pentru că mai sunt încă multe lucruri de cumpărat pentru Spitalul Judeţean.

  donatie4

  Managerul Spitalului Judeţean, Marcela Papici, a mulţumit Crucii Roşii şi SC Apaserv Satu Mare SA pentru efortul făcut în vederea dotării secţiei de neurologie şi a adăugat că în scurt timp vor fi făcute lucrări de reabilitare a acesteia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img