More


  Autobuze NOI pentru SĂTMĂRENI. Acestea vor fi puse în CURSĂ începând de MÂINE

  =

  trans1

  Începând de mâine, sătmărenii vor avea posibilitatea să circule cu şase autobuze noi care au ajuns azi în curtea SC Transurban SA.

  trans2

  Noile autobuze, construite de Volvo, sunt climatizate, adică vor avea aer condiţionat, dar şi bine încălzite, astfel că vor crea un confort sporit pentru călătorii sătmăreni.

  trans3

  De asemenea, sunt armonizate cu legislaţia europeană în ceea ce priveşte persoanele cu handicap, fiind prevăzute cu rampe pentru călătorii cu dizabilităţi fizice.

  trans4

  Mai mult decât atât, pe aceste autobuze vor fi puse în funcţiune şi audiovoxurile, astfel că fiecare staţie va fi anunţată din timp pentru călători.

  trans5

  Patru dintre autobuze sunt de medii, având o capacitate 86 de locuri, din care 42 pe scaune, şi două autobuze articulate, cu o capacitate de 162 de locuri, din care 44 pe scaune.

  trans6

  Valoarea totală a investiţiei este de 598 de mii de lei. Directorul SC Transurban SA Satu Mare, Ionuţ Bujor, a afirmat că autobuzele vechi vor fi retrase în garaj şi ulterior casate, şi că se fac demersuri ca anul viitor Primăria Satu Mare să mai achiziţioneze încă cel puţin şase astfel de autovehicule de transport.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img