More


  Autoritatea Electorală Permanentă recrutează operatori de calculator

  =

  1

  Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) demarează campania de recrutare a operatorilor de calculator ai secțiilor de votare, potrivit unui comunicat remis vineri AGERPRES.

  Persoanele interesate să devină operatori de calculator se pot adresa în acest sens birourilor județene ale Autorității.

  AEP precizează că activitatea de operator de calculator este remunerată sub formă de indemnizație stabilită prin Hotărâre a Guvernului.

  Persoanele care doresc să participe la selecție trebuie să aibă cetățenia română și domiciliul în România, să cunoască limba română, scris și vorbit, să aibă minimum 18 ani împliniți, să aibă capacitate deplină de exercițiu, să fi absolvit învățământul general obligatoriu și să aibă cunoștințe de bază în tehnologia informației.

  Mai multe informații privind modalitatea de selectare și desemnare a operatorilor de calculator și formalitățile de înscriere la sesiunea de examinare practică a competențelor se regăsesc pe site-ul AEP.

  Recrutarea se face în baza normelor metodologice privind funcționarea Sistemului informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal, selecția și desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, aprobate prin Hotărârea AEP nr. 9 din 28 octombrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img