More


  Autorizări GRATUITE la PRIMĂRIA Satu Mare. Solicitanţii trebuie să aibă AVIZE de la alte CINCI instituţii

  - Advertisement -

  coica

  Începând din data de 1 iaunarie 2016, autorizarea şi reautorizarea punctelor de lucru ale agenţilor pe raza municipiului Satu Mare va fio făcută gratuit de Primărie.

  Atât primarul Dorel Coica, cât şi şeful Serviciului de Autorizări din cadrul primăriei Satu Mare, Florin maier, au precizat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, că pentru aceste demersuri nu vor fi percepute taxe. Până acum, pentru autorizări şi reautorizări se percepea o taxă de 17 lei.

  Însă, pentru a primi autorizaţia de funcţionare, agentul economic trebuie să aibe avize de la ISU, Direcţia Sanitar Veterinară, Direcţia de Sănătate Publică, Agenţia pentru protecţia mediului şi de la Direcţia de muncă.

   

  “Doar când are toate aceste avize, agentul economic se poate prezenta la serviciul autorizări din cadrul Primăriei şi poate primi autorizaţia de funcţionare chiar pe loc”, a precizat Florin Maier.

  În ceea ce-i priveşte pe taximetrişti, primarul Dorel Coica a arătat că rămâne în vigoare taxa de 400 de lei pe an.

  “Asta ar însemna un lei pe zi, adică 30 de lei pe lună. Taximetriştii se lăudau că, lunar, câştigă câte 1.500 – 2.000 de lei. La acest câştig, suma de 30 de lei nu reprezintă mare lucru pentru un taximetrist”, a afirmat primarul Dorel Coica.

  Poliţia Locală va demara, începând din luna martie a anului viitor, o serie de controale la firmele din municipiul Satu Mare în ceea ce priveşte legalitatea funcţionării acestora.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img