More


  Cum va fi vremea in urmatoarele 2 saptamani

  =

  5

  Directorul ANM, Ion Sandu, a anuntat ca in perioada 10-24 noiembrie probabilitatea pentru ninsori este extrem de redusa, dar dupa aceasta data pot aparea temperaturi scazute si precipitatii mixte.

  Premierul interimar Sorin Cimpeanu a convocat marti, la Ministerul de Interne, o sedinta pregatitoare pentru perioada de iarna, la care au fost prezenti alti sase ministri.

  E o sedinta pregatitoare. Iarna nu va veni prea curand. (…) In urmatoarele trei saptamani nu ne asteptam la aparitia conditiilor de iarna, dar, in conditiile in care sarcina Guvernului interimar este aceea de gestionare a tuturor problemelor curente, consider ca sedinta de astazi este bine-venita, chiar necesara“, a spus Cimpeanu, in sedinta, la care au fost prezenti ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, cel al Energiei, Andrei Gerea, Mediului – Gratiela Gavrilescu, Transporturilor – Iulian Matache, cel al Apararii, Mircea Dusa, si ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh.

  Premierul interimar a anuntat ca si luni a avut loc o videoconferinta cu prefectii, sefii inspectoratelor judetene de urgenta, dar si cei ai Politiei si Jandarmeriei.

  La randul sau, directorul ANM, Ion Sandu, a precizat ca in perioada imediat urmatoare – 10 – 24 noiembrie – probabilitatea pentru ninsori este extrem de redusa.

  “Incepand cu 24 noiembrie se raceste putin, dar probabilitatea pentru precipitatii mixte este in continuare redusa si mai ales pentru zona de centru si nord a tarii. Prin urmare, pana pe 2 decembrie, poate sa ninga la munte si in zonele de deal, dar nu sunt indeplinite conditiile pentru instalarea iernii”, a aratat Sandu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img