More


  ÎNTÂLNIRE cu oamenii de AFACERI la Negrești. Tema: AUTORIZAREA și REAUTORIZAREA

  =

  neg1

  Primăria Negrești-Oaș organizează miercuri, 2 decembrie, o întâlnire cu operatorii economici din oraș care va avea ca scop prezentarea noului regulament de autorizare a funcționării activităţilor comerciale și a serviciilor de piaţă pe teritoriul localității, aprobat în ultima ședință a Consiliului Local. Întâlnirea va avea loc de la ora 14.00, în Sala Mare de şedințe a Primăriei orașului Negrești-Oaș.

  neg2

  La eveniment au fost invitați, pe lângă toți reprezentanții firmelor care funcționează în Negrești-Oaș, și reprezentanți ai Prefecturii Satu Mare, ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, ai Direcției Sanitar-Veterinare, ai Direcției de Sănătate Publică și ai Agenției pentru Protecția Mediului.

  neg3

  Potrivit primarului orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, în cadrul întâlnirii va fi prezentat și dezbătut noul regulament privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă pe teritoriul oraşului Negreşti-Oaş. Conform noului regulament, toate societățile comerciale trebuie să se autorizeze/reautorizeze până la sfârșitul acestui an.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img