More


  Nebunie în trafic şi amenzi usturătoare

  - Advertisement -

  pol1

  În urma acţiunilor desfăşurate în trafic de poliţiştii rutieri sătmăreni în cursul zilelor de vineri şi sâmbătă, au fost aplicate 140 sancţiuni contravenţionale în valoare de 21 475 lei.

  pol2

  Printre cei sancţionaţi se numără nouă pietoni, 15 biciclişti, opt căruţaşi, 37 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 14 care nu au folosit centura de siguranţă, doi pentru depăşiri neregulamentare, 16 care nu aveau documentele asupra lor, 23 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice.

  Inspectoratul General al Politiei Romane organizeaza o actiune rutiera care vizeaza depistarea conducatorilor auto care circula cu viteza peste limita legal admisa, precum si portul centurii de siguranta, pe autostrada A2, km 88, pe sensul Bucuresti-Cernavoda, joi, 24 septembrie 2009.

  Astfel, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare îl cercetează în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul în timp ce avea dreptul de a conduce suspendat pe Lucian Z., de 34 ani, pe care l-au depistat sâmbătă în trafic la volanul unui autovehicul, pe strada Careiului din Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img