More


  O SĂTMĂREANCĂ, posibilă VICTIMĂ în NOAPTEA GROAZEI la PARIS. BILANŢUL: Aproape 130 de MORŢI

  - Advertisement -

  sat

  O sătmăreancă ar putea fi printre victimele atentatului sângeros din capitala Franţei de vineri noaptea. Surse ale Ministerului de Externe (MAE) au confirmat că cei doi români care au murit în baia de sânge din Franţa sunt Mariana Pop şi Ionuţ Calciu.

  sat1

  Conform unor surse, se pare că Mariana Pop este originară din judeţul Satu Mare, însă informaţia nu a putut fi confirmată până la această oră.

  sat2

  Cei doi formau un cuplu şi se stabiliseră în Paris în urmă cu mai mult timp. Sursele citate au mai indicat faptul că cei doi se aflau la o terasă vizată de teroriştii islamişti care au pus la cale atacurile. Au fost ucişi când teroriştii musulmani au tras la întâmplare asupra clienţilor aflaţi la terasă.

  A general view of the scene that shows rescue services near the covered bodies outside a restaurant following a shooting incident in Paris, France, November 13, 2015. REUTERS/Philippe Wojazer

  Conform CNN, în urma atentatelor sângeroase de la Paris sunt 128 de morţi însă surse oficiale citate de publicaţii franceze vehiculează cifra de 127 de morţi. Jihaniştii au orchestrat şase atacuri simultane în mai multe locuri din Paris: stadionului “Stade de France” şi restaurante sau terase din zonele Bichat, Charonne şi Bataclan, situate în centrul Parisului. Doi cetăţeni români au murit în atentate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img