More


  OLIMPICUL negreştean ANDREI BUD, după TRAGEDIA de la Clubul COLECTIV

  - Advertisement -

  andreibud1

  Olimpicul internaţional la matematică, negreşteanul Andrei Bud, s-a aflat în Clubul Colectiv atunci când s-a întâmplat tragicul eveniment. A suferit multiple arsuri la nivelul braţelor, acesta fiind şi motivul pentru care a fost internat la la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti.

  Alături de câţiva pacienţi, victime ale aceleiaşi tragedii, Andrei Bud a susţinut azi o conferinţă de presă la sediul spitalului unde este internat. Andrei Bud apare tuns scurt, deoarece părul i-a luat foc în incendiul de la Colectiv, și cu mâinile bandajate.

  Andrei spune că nu regretă că a trecut prin această experiență, pentru că știe că tragedia prin care a trecut îl va face mai puternic.

  andreibud2

  „Voia bună este unul din lucrurile care ne ajută să trecem mai ușor peste ce s-a întâmplat. Eu studiez matematica și în timpul liber joc ping-pong sau jucam pentru acum trebuie să iau o pauză. Am fost chemat de un prieten care (…) văzuse că e concert gratis. Aș spune că nici măcar nu regret că am fost în acel loc, pentru că mi-a oferit o experiență de viață din care o să ies mai puterinc. Cel mai mult apreciez implicarea voluntarilor, că oamenii au ieșit în stradă pentru noi, că s-au dus la Colectiv pentru a aduce un omagiu”, a declarat tănărul.

  Andrei Bud a suferit arsuri la nivelul mâinilor, însă în prezent starea lui de sănătate este stabilă şi se află în afară de orice pericol.

  Între timp, numărul persoanelor decedate în urma incendiului de la Clubul „Colectiv” a ajuns azi la 53.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img