More


  Primarul Cristian Popescu Piedone demisionează şi el: Îmi asum vina morală, las justiţia să se pronunţe despre cea legală

  =

  1

  Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, căruia mii de oameni i-au cerut în stradă să plece, în urma tragediei din Clubul Colectiv, a demisionat şi el. Piedone a declarat, miercuri, că îşi asumă vina morală pentru tragedia din clubul Colectiv, iar pentru vina legală, lasă justiţia să se pronunţe, menţionând, în finalul unui comunicat, că este “de profesie om”.

  Potrivit surselor citate, Piedone renunţă la funcţia de primar al Sectorului 4 al Capitalei.

  Cristian Popescu Piedone este primar al Sectorului 4 al Capitalei din 2008.

  Miercuri seară, peste 25.000 de bucureşteni au protestat în centrul Capitalei, cerând demisia primarului Piedone, pe care îl fac responsabil de tragedia din Clubul Colectiv, aflat în Sectorul 4, care funcţiona fără autorizaţii.

  Sâmbătă, la o zi de la tragedie, după ce Read Arafat anunţa că localul Colectiv nu avea autorizaţii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Piedone spunea că nu are ce să-şi reproşeze şi că, din punctul de vedere al primăriei, Clubul Colectiv a funcţionat legal, controalele inspectorilor săi desfăşurându-se înainte de ora 16.30, în cadrul programului de lucru, nu seara şi noaptea, când clubul are activitate.

  În urma incendiului izbucnit vineri seară în Clubul Colectiv, 32 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. Ultimul bilanţ transmis miercuri arată că la acest moment în spitalele din Capitală mai sunt internate 133 de victime ale tragediei din Colectiv.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img