More


  Proxenet periculos căutat de italieni, depistat la Petea

  =

  arestat

  Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au reţinut un bistriţean dat în urmărire internaţională, acesta fiind căutat de către autorităţile italiene pentru executarea unei pedepse cu închisoarea.

  Duminică, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român Daniel P., domiciliat pe raza judeţului Bistriţa Năsăud, în vârstă de 42 de ani.

  În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internaţional. Bistriţeanul era căutat de către autorităţile din Italia, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 25 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate în formă continuată la răpire, prostituţie, ameninţare şi viol.

  Bărbatul a fost predat de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img