More


  Regulament RIGUROS de AUTORIZARE la NEGREŞTI. BUGETUL oraşului, SUPLIMENTAT

  =

  neg1

  Autorizarea de către Primăria Negreşti-Oaş a activităţilor comerciale pe raza oraşului în anul 2016 va fi făcută mult mai greu faţă de ce se întâmpla până acum.

  Consilierii locali negreşteni au aprobat, în cadrul şedinţei de azi, proiectul de hotărâre privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă pe teritoriul oraşului.

  Potrivit prezentării făcute de secretarul Primăriei, Radu Grigoraş, noul regulament de autorizare a actuivităţilor comerciale a fost făcut în baza legilor existente, fiind isnpirat şi din regulamentele similare existente în alte oraşe.
  Primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, a arătat că un astfel de regulament exista şi până în prezent, doar că nu era atât de complet ca cel actual.

  neg2

  Documentele trebuie depuse la Primărie până cel târziu la data de 30 decembrioe, iar dosarul trebuie să cuprindă avize atât din partea ISU, cât şi din partea DSP, DSVSA sau Protecţia Mediului. În cazul în care nu este depusă toată documentaţia atunci activitatea comercială va fi suspendată.

  Edilul şef a mai adăugat că, în perioada imediat următoare, va fi organizată o întâlnire cu oamenii de afaceri din Negreşti-oaş cărora să li se explice care sunt noile condiţii care trebuie îndeplinite pentru ca activitatea comercială pe care doresc să o desfăşoare să fie şi autorizată.

  Tot în cadrul şedinţei de ieri a fost aprobat şi noul statut de funcţii din cadrul Primăriei Negreşti-Oaş, dar şi rectificarea bugetară pentru anul 2015 în valoare de peste 2 milioane de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img