More


  Sătmăreanca NATALIA ONEŢ se PREGĂTEŞTE temeinic pentru MISS WORLD 2015

  - Advertisement -

  natalia1

  Sătmăreanca Natalia Oneț, care va reprezenta România la ediţia din acest an a concursului Miss World, este pregătită să cucerească lumea cu frumuseţea ei.

  Înainte de a pleca spre China, Natalia și echipa ei au realizat un videoclip de promovare în care vorbește atât despre ea cât și despre minunata Românie. Clipul de prezentare este necesar pentru a o prezenta pe tânăra frumoasă în cea mai importantă competiție mondială de frumusețe, în care se întrec nu mai puțin de 118 candidate.

  natalia2

  O scurtă descriere a Nataliei Oneț, dar și faptul că pentru ea orașul Satu Mare este orașul copilăriei, al familiei ei, și cel mai frumos oraș din lume cu oameni buni și pașnici, se poate citi şi pe site-ul oficial al concursului

  La finalul acestei săptămâni Natalia va pleca spre China. Mult așteptatul concurs Miss WORLD va avea loc pe 19 decembrie, pe luxurianta insulă Sanya, China.

  natalia3

  ”Au mai rămas 3 zile până la plecarea mea în Sanya, paradisul tropical al Chinei, acolo unde voi participa ca reprezentantă a României la cel mai important concurs de frumusețe din lume Miss World 2015 ! Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut în drumul spre împlinirea marelui vis!”, a scris sătmăreanca pe pagina ei de facebook.

  Pentru clipul de prezentare, Natalia Oneț a ales o minunată rochie albă, marca Bianca Drăgușanu, fapt pentru care vedeta i-a mulțumit pe facebook.

  ”Frumoasa Natalia Oneț reprezentanta României la cel mai important concurs de frumusețe Miss World 2015 a ales rochia noastră alb-perlă pentru videoclipul de prezentare a României! Mulțumim Natalia și succes!”, a scris Bianca Drăgușanu.

  natalia4

  Cea mai frumoasă femeie din lume va câștiga și un consistent premiu este 100.000 de dolari.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img