More


  LUCRĂRI intense la Piaţa SOMEŞ. Este DECOPERTAT platoul

  =

  piata1

  Lucrările de modernizare a Pieţei “Someş” din municipiul Satu Mare se află în plină desfăşurare. Utilajele şi muncitorii se aflau ieri în Piaţa “Someş” unde se lucra de zor la decopertarea platoului din faţa acestei pieţe. Practic, imediat de vor fi terminate lucrările de decopertare a platoului se va trece la reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare.

  piata3

  Lucrările vor continua, apoi, cu amenajarea acestei zone. Aici vor fi amenajate peste o sută de mese din fibră de sticlă, va fi pus pavaj pe jos, vor fi amenajate trotuare şi spaţii verzi cu băncuţe. De asemenea, această porţiune va fi acoperită cu o copertină metalică şi luminată. Potrivit administratorului pieţei, Sorin Stănean, în cel mult trei luni de zile aceste lucrări trebuie să fie finalizate.

  piata2

  După ce partea din faţă a pieţei va fi terminată, vor fi demarate lucrările la hala din spate. Astfel, se propune reabilitarea acestei clădiri, care va avea destinaţia finală de piaţă agroalimentară. Concret, la parter va fi piaţa de alimente, piaţa de produse lactate, cu grupuri sanitare, depozite, iar la etaj vor fi spaţiile administrative şi terase circulabile.

  piata4

  Specialiştii Primăriei Satu Mare susţin că valoarea rezultată din indicatori pentru obiectivul “Lucrări de reabilitare fațade, refacerea finisajelor și instalațiilor în clădirea din Piața Someș, Municipiul Satu Mare”, este de 514.800,00 lei fără TVA, fiind mult mai mic decât valoarea unitară a lucrării realizată în Piaţa Micro 17, luată comparative ca suprafaţă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img