More


  Sorin Cîmpeanu, desemnat premier interimar

  =

  sorin-cimpeanu

  Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, că l-a desemnat pe ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, drept premier interimar, după ce Victor Ponta şi-a depus, miercuri, mandatul, la presiunea străzii. Premierul interimar Sorin Cîmpeanu a anunţat, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria, că i-a convocat pe toţi miniştri la o şedinţă informală la sediul Guvernului. “Astăzi (joi – n.r) voi convoca o şedinţă informală cu toţi membrii Guvernului, urmând ca de săptămâna viitoare să intrăm într-un ritm normal cu şedinţe de Guvern planificate miercurea de la ora 12:00”, a declarat prim-ministrul interimar Sorin Cîmpeanu, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

  ”Am acceptat demisia premierului Victor Ponta. Am decis astăzi să îl numesc în poziţia de premier interimar pe ministrul Sorin Cîmpeanu”, a anunţat preşedintele Klaus Iohannis.

  Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, desemnat premier interimar de către preşedintele Klaus Iohannis, este din 2012 rector al Universităţii de Ştiinte Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti şi preşedinte al Consiliului Naţional al Rectorilor, condus anterior de Ecaterina Andronescu.

  Sorin Cîmpeanu, în vârstă de 47 de ani, ministru al Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice din decembrie 2014, a absolvit Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMV), în anul 1991. În anul 2000, el a obţinut diploma de doctor la aceeaşi instituţie de învăţământ superior.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img