More

    SUPRAVEGHERE de MILIOANE. Vezi aici SUMA oferită FIRMEI care va SUPRAVEGHEA construcția ȘOSELEI de OCOLIRE a orașului SATU MARE

    centura1

    Firma care va câștiga licitația va putea semna un contract de circa 4 milioane de lei, fără TVA, doar pentru a supraveghea lucrările de construire a șoselei de ocolire a orașului Satu Mare.

    centura2

    CNADNR va organizeaza o licitație deschisă pentru atribuirea unui contract cu o valoare estimată între 4,36 și 5,15 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de supraveghere a lucrărilor variantei de ocolire a municipiului Satu Mare, se arată într-un anunț publicat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Finanțarea se face de la bugetul de stat.

    centura3

    Potrivit anunțului, contractul va fi încheiat pentru o perioadă de 51 de luni de la data atribuirii, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 14 ianuarie 2016, ora 09.50. Compania care va câștiga licitația va superviza construcția variantei de ocolire a municipiului Satu Mare.

    centura4

    Totodată, firma ofertantă trebuie să demonstreze că a înregistrat o cifră de afaceri medie pe ultimii trei ani de cel puțin 3,9 milioane lei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE