More

    Svetlana Tizu, cea mai sexy judecătoare din lume

    6

    Se pare că urmăriţii penal care ajung în faţa instanţei din Republica Moldova primesc mult mai uşor condamnările definitive atunci când cea care le pronunţă sentinţa este judecătoarea Svetlana Tizu!

    Fotografiile extrem de senzuale cu una dintre cele mai frumoase magistrate din Republica Moldova au devenit virale în spaţiul online. Potrivit gistmania.com, Svetlana Tizu este cea mai sexy judecătoare din lume şi a fost numită prin decret prezidenţial la şefia Judecătoriei Centru Chişinău.

    Chiar şi jurnaliştii de la Daily Mail susţin că Svetlana Tizu ar putea oricând să renunţe la roba de magistrat şi să se apuce de prezentări de modă. După ce a primit titlul de „cea mai sexy judecătoare din lume”, fotografiile de pe pagina personală a judecătoarei, care a fost numită în luna februarie în funcţia din cadrul Judecătoriei Centru Chişinău, au dispărut.

    Svetlana Tizu a absolvit cursurile Institutului Naţional al Justiţiei cu media 9,40 şi este unul dintre cei mai buni tineri magistraţi din Republica Moldova.

    Vezi în galeria foto mai multe imagini cu Svetlana Tizu!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE