More


  Tată INCONŞTIENT. Rupt de BEAT, şi-a pus COPILUL de 16 ani să CONDUCĂ

  =

  copil1

  Un tată înconştient şi-a pus copilul de doar 16 ani să conducă autoturismul deşi nu avea permis doarece se afla în stare avansată de ebrietate.

  Sâmbătă, poliţiştii Secţiei Rurale Beltiug l-au depistat în trafic pe raza localităţii Socond pe V.L., în vârstă de 16 ani, care a condus un autovehicul fără a poseda permis de conducere.

  Pe scaunul din dreapta se afla tatăl acestuia, care a declarat că din Beltiug până în Răteşti el este cel ce a condus autovehiculul şi doar pe ultimii doi kilometri l-a lăsat pe fiul său la volan.

  În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că tatăl minorului consumase alcool, deoarece a avut o cantitate de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În cauză s-au întocmit dosare penale, minorul fiind cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, iar tatăl acestuia pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi încredinţarea autovehiculului spre conducere unei persoane care nu posedă permis de conducere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img