More


  Atac armat în California: Un suspect a fost identificat

  =

  imageResize

  Unul dintre presupușii autori ai atacului armat care miercuri a făcut 14 morți la San Bernardino, în California, se numea Syed Farook, identitate care aparține unei persoane angajate la serviciile medicale ale orașului, a informat cotidianul LA Times, citat de AFP.

  * LIVE UPDATE Atac armat în California: Doi suspecți sunt morți, un bărbat și o femeie (poliția)

  Farook, un cetățean american, ar fi individul puternic înarmat care a fost ucis, alături de o femeie având asupra ei un pistol și o pușcă de asalt, într-un autovehicul 4×4 negru de către poliție după un schimb de focuri pe o șosea.

  Masacrul a fost comis în cursul unei reuniuni festive a personalului din domeniul medical din comitatul San Bernardino, în timpul căreia a izbucnit o ceartă, potrivit poliției.

  Or, după cum a scris LA Times, serviciile medicale din San Bernardino aveau angajat un expert sanitar pe nume Syed Farook.

  AFP a constat că numele Syed Farook apare într-un document oficial al acestor servicii.

  Și, potrivit NBC, pista mașinii 4×4 negre duce la un locuitor din zonă numit Syed Farook.

  Un al treilea suspect ar putea fi implicat în atacul armat care a făcut și 17 răniți, însă poliția nu a confirmat miercuri seară această ipoteză.

  Bilanțul acestui atac armat este cel mai grav de la masacrul comis în decembrie 2012 în școala Sandy Hook din Newtown (Connecticut, nord-est), unde 26 de persoane au fost ucise, dintre care 20 de copii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img