More


  Consilierii UDMR şi PNL au BLOCAT posibilităţile de AVANSARE în aparatul CONSILIULUI JUDEŢEAN

  - Advertisement -

  blocat1

  În urma voturilor împotrivă date de consilierii judeţenei UDMR şi PNL, în cadrul şedinţei de azi, posibilităţile de avansare a angajaţilor din aparatul Consiliului Judeţean în 2016 sunt practic nule.

  Proiectul de hotărâre privind aprobarea planului de ocupare a funcţiilor publice din cadrul aparatului de specialitate a Consiliului Judeţean Satu Mare pentru anul 2016 a primit 13 voturi pentru din partea consilierilor PSD şi ALDE, şi 14 împotrivă, din partea consilierilor UDMR şi PNL, astfel că proiectul a fost respins.

  Preşedintele Adrian Ştef a arătat, după vor, că odată ce acest proiect de hotărâre a fost respins, posibilităţile de avansare ale angajaţilor Consiliului Judeţean în 2016 sunt practic nule.

  blocat2

  “Dacă acest plan nu a fost aprobat de consilierii judeţeni nimeni din aparatul Consiliului Judeţean nu va putea avansa în funcţie anul viitor, indiferent de naţionalitate, de culoare politică. Cu alte cuvinte, nu vor putea modificate nici salariile. Vreau ca opinia publică să afle din ce cauză şi din vina cui nu vor mai putea avea loc avansări anul viitor”, a precizat Ştef.

  Aceeaşi consilierii au respins şi rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli a SC Palat Jud SRL Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img