More


  Contracte de deszăpezire pentru toate drumurile din judeţ

  - Advertisement -

  deszapezire

  Toate drumurile din judeţul Satu Mare sunt acoperite de contracte de deszăpezire în cazul în care vor cădea precipitaţii însemnate sub formă de ninsoare în această iarnă. Ca urmare a dispoziţiei ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă, Instituţia Prefectului Satu Mare a publicat marţi, pe site-ul instituţiei, centralizatorul privind contractele de deszăpezire şi primăriile care realizează deszăpezirea în regim propriu.

  Astfel, în ceea ce priveşte deszăpezirea pe drumurile naţionale, compania care le administrează a încheiat un contract de deszăpezire cu SC Instal Ros SRL Negreşti-Oaş, în valoare totală de 2,06 milioane de lei.

  Răspunzător pentru drumurile judeţene se face SC Tehnic Asist SRL, în baza unui contract încheiat cu Consiliul Judeţean în valoare de 20.000 de lei. Preţul final al contractelor plătibil prestatorului de către achizitor se va determina la finele duratei contractului, pe baza serviciilor ce vor fi efectiv prestate în perioada de derulare a contractului şi recepţionate de achizitor.

  În ceea ce potriveşte municipiul Satu Mare, deszăpezirea străzilor va fi executată de SC Florisal SA, în baza contractului de salubritate. Primăria Negreşti-Oaş a încheiat un contract în acest sens cu SC Ardelean Company Nord Vest SRL, în valoare de 147.566 de lei, iar Primăria Livada a încheiat un contract cu SC Remanol SRL în valoare de 100 de lei/oră.

  Primăriile oraşelor Carei, Tăşnad, Ardud, precum şi a 50 de comune din judeţ au serviciile de deszăpezire în gestiune proprie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img