More

  CRIMĂ la NEGREȘTI în PRIMA zi de CRĂCIUN. Un TĂNĂR a fost ÎNJUNGHIAT MORTAL de un VECIN

  crima1

  Prima zi de Crăciun a fost una însăngerată la Nagrești-Oaș. Un bărbat în vârstă de 30 de ani, Alexandru Mureșan, din oraș, a murit după ce a fost înjunghiat chiar de către vecinul său, Petre Mureșan, de 49 de ani.

  Tragedia a avut loc chiar în prima zi de Crăciun (25 decembrie), în jurul orei 20.25, pe strada Gării din Negrești-Oaș.
  Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță, Alexandru Mureșan a încercat să aplaneze un conflict izbucnit între Petre Mureșan și un alt bărbat, însă la un moment dat criminalul a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat.

  crima2

  În momentul sosirii ambulanței „victima a fost găsită inconștient, nu respira, și avea o plagă înjunghiată la nivel toracic posterior stâng. Bărbatul prezenta o sângerare masivă și avea doar un puls slab”, spune purtătorul de cuvânt al Serviciului, dr. Lucian Tarța.

  crima3

  Ambulanțierii spun că, la un moment dat, aparținătorii victimei au început să înjure membrii echipajului de intervenție „aceștia fiind nevoiți să preia pacientul în ambulanță și să realizeze manevrele salvatoare în timpul deplasării spre spitalul din Negrești-Oaș, unde cazul a fost așteptat și de un medic chirurg. În spital medicii au continuat manevrele de resuscitare, dar fără răspuns, iar în final, pacientul a fost declarat decedat”, spune dr. Lucian Tarța.

  crima4

  Ucigașul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 26 decembrie, acesta va fi prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare pentru 30 de zile. Cazul a fost preluat de criminaliști.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE