More


  Cum arată cel mai fericit cuplu din lume

  =

  Untitled-1

  Oamenii de ştiinţă au studiat zeci de ani viaţa de cuplu şi au urmărit modul în care evoluează relaţiile dintre două persoane de-a lungul anilor, cu scopul de a afla ce ne face fericiţi

  Oamenii de ştiinţă au studiat zeci de ani viaţa de cuplu şi au urmărit modul în care evoluează relaţiile dintre două persoane de-a lungul anilor, cu scopul de a afla ce ne face fericiţi.

  Punând cap la cap mai multe rezultate obţinute în urma cercetărilor se pot trage câteva concluzii referitor la ceea ce ne-ar putea face ca viaţa noastră în doi să fie una frumoasă şi fericită, noteazăDescoperă.ro. Cu alte cuvinte, cel mai fericit cuplu întruneşte următoarele criterii:

  Nu este un mare fan al mesajelor scrise. Anul trecut, oamenii de ştiinţă de la Universitatea Brigham Young au constatat că acele cupluri care se folosesc de mesajele scrise pentru a-şi cere scuze, a-şi rezolva problemele sau a lua decizii, au tendinţa de a fi mai puţin fericiţi comparativ cu cei aleg să vorbească despre aceste lucruri fie la telefon, fie faţă în faţă.

  Nu are copii. Un studiu din 2014 de la Universitatea Open, realizat pe 5.000 de persoane de toate vârstele, care erau implicate în relaţii de lungă durată, a sugerat că acele cupluri care nu au copii sunt mai fericite.

  Partenerii nu se mai ceartă, în prezent. Un studiu realizat în 2012 în statul Florida a indicat că partenerii care au conversaţii „furioase dar oneste” la începutul relaţiei erau mai fericiţi pe termen lung.

  Este alcătuit dintr-un prim născut şi un ultim născut. Unii psihologi susţin că atunci când un un cuplu este format dintre un mezin şi un individ care a fost cel mai mare copil din familie, şansele de a atinge un nivel mare de fericire sunt crescute. De obicei, în astfel de cupluri, unul dintre parteneri preferă să i se poarte de grijă, pe când celuilalt îi place să aibă grijă de partener.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img