More


  Gabriel Petrea, noul şef al Organizaţiei de Tineret a PSD

  =

  gabriel-petrea

  Congresul TSD s-a reunit sâmbătă pentru a alege noul preşedinte al organizaţiei, în urma plecării lui Mihai Sturzu de la şefia Tineretului PSD. În cursă s-au înscris trei candidaţi: Gabriela Podașcă, Gabriel Petrea şi Andrei Tinu, însă ultimul şi-a retras candidatura în timpul Congresului Rămas în cursă împotriva lui Podaşcă, Gabriel Petrea, susţinut de Liviu Dragnea, a s-a impus la vot, fiind ales preşedinte al TSD.

  Congresul a început la ora 11.00, la Romexpo, principalul punct pe ordinea de zi fiind alegerea noului lider. În cursa pentru şefia TSD sunt înscrişi trei candidaţi: deputatul PSD, Gabriela Podașcă, fostul viceprimar al Sectorului 6, Gabriel Petrea şi vicepreşedintele TSD, Andrei Tinu. Gabriel Petrea, care până la congresul de sâmbătă a deținut funcția de secretar general al TSD, a obținut 801 voturi, iar Gabriela Podașcă 189 de voturi.

  După ce și-a prezentat proiectul de candidat, Andrei Tinu a anunțat că se retrage din competiție și i-a rugat pe cei care îl susțineau să dea voturile lor unui alt candidat — Gabriel Petrea. “Cred că TSD nu are acum nevoie de un președinte orator, ci de unul organizator, pentru că vine un an electoral. Renunț la candidatură. Voi renunța la candidatura mea și rog organizațiile care erau de partea mea să-și dea voturile acelui candidat care a crescut în rândurile Tineretului Social Democrat, acelui candidat care are cea mai mare vechime în partid, acelui candidat care a pornit de jos și care ne poate duce către victorie — către Gabi Petrea”, a spus Tinu, la finalul discursului său.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img