More


  Înaintări în grad la Poliţie de Ziua Naţională

  =

  pol

  Ziua Naţională a României a fost sărbătorită, la Satu Mare, de poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, care şi-au îmbrăcat cu mândrie uniforma şi au marcat împlinirea a 97 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

  Acest moment de mare însemnătate istorică a adus şi un alt prilej de sărbătoare în rândul poliţiştilor sătmăreni, cu ocazia Zilei Naţionale fiind avansaţi în grad 22 poliţişti – 6 ofiţeri şi 16 agenţi de poliţie.

  Astfel, prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne, pentru merite excepţionale în activitatea profesională, 5 ofiţeri de poliţie au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim: în gradul de comisar şef de poliţie, comisar de poliţie Boca Florin-Claudiu, în gradul de subcomisar de poliţie, inspectorii principali de poliţie Erdei Lucian-Romeo şi Lucuţ Vasile-Ciprian, în gradul de inspector principal de poliţie, inspector de poliţie Pişcorean Flaviu-Marin şi în gradul inspector de poliţie, subinspector de poliţie Pall Norbert-Arnold.

  pol1

  Tot prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne a fost avansată, în gradul profesional următor, la termen, respectiv la gradul de inspector principal de poliţie, inspector de poliţie Bărbuş Roxana. Pentru merite deosebite în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, au fost avansaţi în gradul profesional următor, 16 agenţi de poliţie: în gradul de agent şef principal de poliţie, agent şef de poliţie Silaghi Simona; în gradul de agent şef de poliţie, agent şef adjunct de poliţie Lazin Horaţius, în gradul de agent şef adjunct de poliţie, agenţii principali de poliţie Acs Arpad Eugen, Faur Claudiu Vasile, Ghencean Marian Ionuţ, Micovschi Bogdan Adrian, Purdea Gheorghe, Tarţa Cătălin, Vereş Marius , iar în gradul de agent principal de poliţie, agent de poliţie Barna Ovidiu-Silviu, Cochera Paula-Maria, Crăciun Andrei, Duca Ovidiu-Dorin, Moldovan Ioana-Alexandra, Orţan Andrei-Flaviu şi Sirca Daniel-Florin.

  pol2

  Poliţiştii avansaţi au fost felicitaţi de conducerea unităţii şi de colegii care i-au susţinut şi i-au aplaudat, bucurându-se alături de ei pentru recunoaşterea şi răsplătirea misiunilor îndeplinite cu onoare şi profesionalism.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img