More


  Ioana Călin, cea mai bună creatoare de rochii de mireasă din ţară

  =

  ioana

  Sătmăreanca Ioana Călin a primit titlul de cel mai bun designer de rochii de mireasă din România. Aceasta a fost premiată în cadrul Bucharest Fashion Week, eveniment ce a avut loc duminică seara la București, acolo unde şi-a prezentat cea mai nouă colecţie numită „Believe in fairytales”, potrivit lifes.ro.

  ioana2

  Cunoscută deja pentru creaţiile sale minunate, Ioana Călin şi-a demonstrat talentul şi pe scena Bucharest Fashion Week. Invitată să-şi prezinte cea mai nouă colecţie de rochii de mireasă, tânăra a primit şi un premiu în cadrul galei de închidere a evenimentului din Bucureşti.

  ioana3

  Designerul a prezentat la Bucureşti colecţia de rochii de mireasă „Believe in fairytales”, care este compusă din 15 piese unicat. Creaţiile Ioanei au impresionat publicul bucureştean, dar şi criticii de modă.

  ioana4

  „Totul a început dintr-o mare iubire. Chiar pot să zic că, să fac rochii e prima mea mare dragoste. Apoi, a continuat cu multă multă, muncă și credință că într-o zi „voi fi mare”. Aseară a fost o confirmare că e bine … și merg pe drumul cel bun. Mulțumesc din suflet tuturor celor care au avut încredere în mine. Poate mai multă decât aveam eu. Mi-ați dat aripi, și azi am ajuns să primesc un premiu la care altădată doar visam: Cel mai bun designer de rochii de mireasă”, a declarat, după eveniment, designer-ul Ioana Călin.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img