More


  Judecătorul Remus Nemeş, preşedintele Secţiei Penale a Tribunalului Satu Mare

  =

  nemes

  Noul preşedinte al Secţiei Penale a Tribunalului Satu Mare este judecătorul Remus Nemeş. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei din data de 3 decembrie de Consiliul Superior al Magistraturii, Secţia pentru judecători.

  “În şedinţa din data de 3 decembrie, Consiliul Superior al Magistraturii, Secţia pentru judecători, a decis numirea în funcţia de Preşedinte al Secţiei Penale a Tribunalului Satu Mare a judecătorului Remus Nemeş, pe o perioadă de 3 ani începând cu data 4 decembrie. La Tribunalul Satu Mare funcţia de Preşedinte al Secţiei Penale a devenit vacantă începând cu data de 1 iulie”, se arată într-un comunicat de presă remis de Tribunalul Satu Mare.

  Judecătorul Remus Nemeş a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii Oradea. După absolvirea facultăţii în anul 1999, a promovat examenul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii. După absolvirea Institutului Naţional al Magistraturii în anul 2000, şi-a început activitatea ca şi procuror stagiar în cadrul

  Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare până în anul 2002 când a fost numit în funcţia de judecător la Judecătoria Satu Mare ca urmare a promovării examenului de definitivat.

  Din anul 2004 a promovat ca judecător la Tribunalul Satu Mare unde a funcţionat preponderent în cadrul Secţiei Penale.

  În perioada anilor 2007-2010 a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Satu Mare. Din iulie 2010 funcţionează din nou ca judecător în cadrul Tribunalului Satu Mare, Secţia penală, iar de la data de 4 decembrie este Preşedinte al Secţiei Penale a Tribunalului Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img