More


  MAMUT SACRIFICAT la ODOREU. Vezi AICI câte KILOGRAME a avut ANIMALUL

  - Advertisement -

  porc7

  Un porc de aproape 400 de kg a fost sacrificat în această dimineață într-o gospodărie din Odoreu.

  porc1

  Iosif Pop, propietarul mamutului care a avut peste 2,3 metri lungime, a crescut animalul aproape 3 ani însă se jură că nu i-a dat altceva de mâncare de porumb măcinat și tărâțe, fără gram de produse concentrate.

  porc2

  A fost nevoie de nouă bărbați, rude și vecini, pentru a răpune porcul uriaș, care s-a lăsat cu greu învins.

  porc3

  Conform tradiției, după ce porcul a fost sacrificat, au ciocnit câte un pahar de pălincă și le-au urat gazdelor să mănânce porcul sănătoși.

  porc4

  Apoi porcul a fost cântărit și s-a constatat că acestea avea 375 de kg după ce a fost sacrificat, adică aproape 400 de kg ar fi avut în viu.

  porc5

  În continuare, porprietarul porcului s-a ocupat de prelucarea porcului, ajutat de cei doi fii ai săi, și a afirmat că a învățat măcelaritul de la tatăl său, care a fost, de asemenea, tot măcelar.

  porc6

  Iosif Pop a mai afirmat că a mai trăiat porci de mari, de până la 300 de kg, dar așa de mare nu a mai avut ocazia să taie până acum.

  porc8

  Soția gazdei, Corina Pop a spus că a cumpărat o ladă frigorifică special pentru acest mamut. Mai multe detalii ve-ti putea citi în ediția de luni a ziarului Gazeta de Nord Vest.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img