More

  Moşul Nord Vest TV le-a adus din nou bucurie copiilor sătmăreni

  mos6

  De opt ani de zile, Nord Vest TV încearcă să abucă un pic de bucurie în casele sătmărenilor de sărbători. Grației emisiunii Ora Adevăraului, peste o sută de copii au primit cadouri din partea Moșului Nord Vest Tv, ajutat de autoritățile județene, locale și oamenii de afaceri.

  Spectacol pentru cei mici
  La fel ca în fiecare an, înainte de Crăciun, Moșul Nord Vest TV, alături de ajutoarele sale de nădejde, a venit la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a împărți daruri copiilor cuminți. În așteptarea cadourilor, cei mici au cântat alături de invitații nostri speciali, interpreți care în fiecare an sunt alături de campania lansată de emisiunea “Ora Adevărului”.

  mos5
  Spectacolul dedicat copiilor a început cu imnul de sărbători al Nord Vest Tv , interpretat de Raluca Jofi și prietenii săi, după care, cei mici au fost îndemnați să cânte alături de invitații speciali colindele care să îl aducă pe Moș Crăciun în sală. Rând pe rând, pe scena Casei de Cultură au urcat Marian Buzilă, Georgeta Govor, Ionel Bledea, Sorin Bălaj și Tavi Bud.

  mos4

  Ajutoarele Moşului
  După spectacolul de colinde, pe scenă a ajuns și Moș Crăciun iar alături de el au venit și sponsorii noștri care au asigurat cadourile pentru cei mici. Startul l-a dat chiar prefectul județului, Eugeniu Avram, care a declarat că a vrut în mod deosebit să fie alături de copii.”Vă mulțumesc că mi-ați dat șansa de a fi alături de dumenavoastră, mă bucură când mă uit la acești copii, la cât sunt de încântați de cadourile pe care le-au primit, cadouri care sunt niște mici atenții prin care dorim să le arătăm că mereu ne gândim la ei” a declarat prefectul județului după ce a terminat de împărțit darurile.

  mos1
  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a venit ajutat de viceprimarul Radu Roca și de city managerul Dan Băbuț. Cei trei au fost primiți cu aplauze de cei mici, mai ales că au urcat pe scenă încărcați de daruri. “Sunt de fiecare dată alături de dumneavoastră și am să fiu în continuare” a precizat primarul municipiului care a mai adăugat că “ este foarte important pentru mine ca prin astfel de acțiuni, noi să putem veni în sprijinul copiilor”.

  mos2
  Cadouri au oferit și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” Satu Mare, prin colonelul Dan Gheorghe, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, prin directorul Gerogeta Pop, societatea Transurban, reprezentată de directorul Ionuț Bujor, Apaserv, reprezentată de Gheorghe Sava, și sindicatul polițiștilor, reprezentat de liderul Marius Gânță. Apelului lansat de realizatorul emisiunii Ora Adevărului, Victor Constantinovici, au răspuns și mai mulți medici din Satu Mare printre care Levai Lehar, Marius Gliga dar și Sorin Paul, proprietarul farmaciei „Sfânta Treime”.
  Tot o instituție medicală, Clinica Sfântul Anton, care de fiecare dată este alături de noi, a sponsorizat atât cadourile către cei mici cât și tombola organizată în acest an, la care sătmărenii au putut câștiga un televizor. Doctorul Cosmin Rațiu, care conduce clinica, a declarat că s-a alăturat campaniei “pentru rolul său umanitar, pentru că încercați să veniți în sprijinul copiilor și sper ca și în continuare să ne putem implica în campanii caritabile, pentru că vrem să ajutăm comunitatea din care facem parte. Impactul este mare, mai ales la nivel emoțional, când îi văd pe copii cât de mult se bucură de cadouri” a mai spun Cosmin Rațiu.

  mos3
  Nu au lipsit nici oamenii de afaceri sătmăreni care, an de an, ne oferă sprijinul lor necondiționat: Mircea Dobra, președintele Asociației Cultural – Patriotice „Avram Iancu”, Gheorghe Ardelean, Vasile Lup, proprietarul restaurantului “Veneneția”, Bogdana Grama de la “Exotic Rendez – Vous” dar și Vasile Nicoară, directorul „Dacia – Renault”.

  Mulţumiri sponsorilor
  Directorul general al Nord Vest TV , Răzvan Govor, a dorit să mulțumească tuturor sponsorilor care an de an sunt alături de campaniile derulate de televiziunea noastră de sărbători. “Vrem să mulțumim tuturor celor care , an de an, sunt alături de noi și de campaniile umanitare pe care le organizăm pentru sămtăreni. Cea de Crăciun este cu atât mai importantă cu cât ea vine în sprijinul copiilor, lor încercăm să le aducem o mică bucurie. Le oferim un spectacol, un concert de colinde, o mică atenție , pentru ca sărbătorile să fie mai frumoase pentru ei. Le mulțumesc și telespectatorilor noștri din Satu Mare dar și celor care se utiă la noi din județele vecine, din Maramureș, din Sălaj, din Cluj și din Bistrița. Duminică am fost și la Negrești iar luni ne pregătim să ajungem la Carei, să le facem o bucurie și copiilor de-acolo. Vrem ca toți telespectatorii noștri să aibă sărbători fericite , să fie alături de cei dragi , să aibă un an mai bun, plin de bucuri și multă sănătate” a declarat directorul Răzvan Govor.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE