More


  “Nebunie” în două acte cu Gaşca Zurli la Satu Mare

  - Advertisement -

  zurli

  În două rânduri, atât de la ora 10.00, cât şi de la ora 13.00, Casa de Cultură a Sindicatelor s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru numărul mare de prichindei sosiţi alături de părinţi sau bunici să îi vadă la muncă pe Fetiţa Zurli, Clopoţel, Yuppi, Truli, Zdrăngănel, Vrăjitoarea Tura Vura, Zâna Bună şi bineînţeles pe sătmăreanca Mirela Retegan, mai pe scurt Gaşca Zurli.

  zurli1

  Cele două spectacole au fost un cadou din partea Primăriei Satu Mare pentru toţii copii sătmărenilor de Moş Nicolae. Cu alte cuvinte, ambele spectacole au fost gratuite şi s-a putut intra pe bază de invitaţii. Iar darul a fost pe măsură, astfel că cei mici au avut ce vedea: o mulţime de surprize oferite de zurlii de pe scenă, cântece, dar şi sfaturi practice pentru copii sau părinţi.

  zurli2

  A fost o zi de poveste cu zâmbete, hohote de râs şi multă, multă distracţie. Publicul a fost pur şi simplu fermecat de personajele care formează cea mai colorată, amuzantă şi veselă trupă din România – Gaşca Zurli. Copiii aflaţi la marele spectacol au cântat toate cântecelele împreună cu Tanti Prezentatoarea, Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună şi Vrăjitoarea Tura Vura.

  zurli3

  Cei mici au ieşit încântaţi de spectacolul oferit de Trupa Zurli. Copilaşii au promis că vor mânca sănătos de-acum înainte, iar părinţii au spus că de-acum înainte “nu-i ceartă pe cei mici degeaba”. Promisiuni ce au stârnit hohote de râs. S-a râs nu doar vreme de o oră, cât a durat spectacolul Zurli, ci mult după ce s-a încheiat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img