More


  Regele Mihai I şi Regina Ana petrec sărbătorile de iarnă în Elveţia

  =

  Regele Mihai I şi Regina Ana nu vor putea călători anul acesta spre Săvârşin pentru a sărbători Crăciunul alături de cei dragi, ci vor petrece sărbătorile de iarnă împreună, “în atmosfera tihnită a reşedinţei lor private din Elveţia”, starea de sănătate a Reginei Ana fiind mai bună. Cu câteva zile înainte de a începe pregătirile de Crăciun la Săvârşin, Principesa Margareta şi Principele Radu au petrecut câteva zile alături de Regele Mihai I şi Regina Ana, la reşedinţa privată din Elveţia, se arată pe site-ul , unde au fost publicate şi fotografii cu membrii Familiei Regale. “Din păcate, Majestăţile Lor nu vor putea călători spre Săvârşin în acest final de an dar, după cum se vede din fotografii, Regina Ana se simte mai bine şi va sta, de sărbători, alături de Regele Mihai, în atmosfera tihnită a reşedinţei lor private din Elveţia”, informează site-ul citat, precizând că Regina Ana “mulţumeşte tuturor celor care s-au rugat pentru sănătatea ei şi i-au trimis un gând bun”.

  Pe 25 octombrie, Principesa Margareta a făcut public un mesaj video, cu ocazia celei de-a 94-a aniversări a Regelui Mihai I, precizând că tatăl său şi-a dorit să fie în acea zi în mijlocul societăţii româneşti, dar starea de slăbiciune şi suferinţă a Reginei Ana l-a împiedicat.

  “Regele a dorit să fie astăzi în mijlocul societăţii româneşti, să deschidă porţile Palatului Elisabeta, să reverse iubirea şi binecuvântarea lui către noi toţi. Nu a putut să o facă, fiindcă mama mea se află într-o stare de slăbiciune şi suferinţă”, a transmis, în acel moment, Principesa Margareta.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img