More

    Satu Mare a devenit o mare de lumină

    brad

    Municipiul Satu Mare a devenit o mare de lumină începând de ieri seara, după ce primarul Dorel Coica şi viceprimarul Radu Roca, împreună cu zeci de copii, au pornit iluminatul ornamental cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. De altfel, sute de bunici, părinţi şi copii au luat parte la evenimentul care a avut loc la bradul din Piaţa Libertăţii.

    Primarul Dorel Coica le-a promis sătmărenilor şi s-a ţinut de cuvânt cu privire la faptul că iluminatul ornamental va fi mai spectaculos şi va fi extins în acest an pe mai multe străzi din municipiul Satu Mare, în timp ce în fiecare cartier va fi amplasat un brad împodobit. Concret, anul acesta vor fi montaţi opt brazi în cartierele municipiului Satu Mare: în Soarelui, la intrarea în Micro 17, în parcul din Micro 17, lângă Şcoala Lucian Blaga, pe strada Ganea, în 14 Mai, în Solidarităţii, în Micro 16, în Parcul Liniştii, în Micro 15 în faţă la Spitalul Judeţean şi în Cartierul Sătmărel.

    De asemenea, se va extinde şi iluminatul public ornamental fiind suplimentată şi suma alocată, de la 300.000 de lei cât s-a acordat anul trecut la 500.000 de lei în acest an. Astfel, vor fi iluminate ornamental zone din Carpaţi II şi strada Ganea, Piaţa de Vechituri, strada Aurel Vlaicu colţ cu Lăcrimioarei, respectiv pe Ştefan cel Mare, inclusiv Horea.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE