More


  Tincuţa Fernea s-a calificat mai departe la Vocea României

  - Advertisement -

  tincuta1

  Tânăra şi talentata cântăreaţă sătmăreană, Tincuţa Fernea, s-a calificat mai deprate La Vocea României după evoluţia ei de aseară în cadrul ediţiei de gală de 1 Decembrie a emisiunii. Tincuţa a reuşit să impresioneze publicul şi a primit cele mai multe voturi din echipa lui Tudor Chirilă.

  Pe lângă talentul indiscutabil, reliefat şi de vorbele spuse de antrenorul său, Tincuţa a fost ajutată şi de multitudinea de voturi primite din partea sătmărenilor, asta după o campanie de susţinere iniţiată de Consiliul Judeţean. Sătmărenii au dat astfel dovadă de unitate.

  tincuta2

  Pentru evoluţia ei de ieri seară, Tincuța a interpretat o melodie mai puțin cunoscută, America’s Sweetheart, dar care spera să-i aducă cât mai multe voturi. Şi se pare că a avut succes atâta vreme cât a fost trimisă mai departe chiar de public.

  Tudor Chirilă a spus despre Tincuța că alegerea lui de la dueluri este un bună, tocmai pentru că micuța noastră sătmăreancă are o energie extraordinară.

  ”Tincuța are entuziasm și poate să ajungă în semifinala sau finală. E unul din copiii care învață, care absoarbe orice. E o plăcere să lucrez cu fata asta, e o explozie, e un argint viu”, a declarat Tudor Chirilă înainte de urcarea pe scenă a tinerei.

  tincuta3

  Performanța Tincuței a fost una plină de energie, fapt care i-a determinat pe Marius Moga și Smiley să-i aprecieze entuziasmul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img