ACCIDENT GROAZNIC la MĂDĂRAS. O TÂNĂRĂ a DECEDAT. Accident sau SINUCIDEREacci

Un grav accident de circulație, soldat cu decesul unei tinere de până în 30 ani, s-a produs azi dimineață, în jurul orei 10.45, în Mădăras.

1

Potrivit martorilor oculari, mașina condusă de tânără, un Audi A6 combi, cu număr de înmatriculare din județul Satu Mare, circula dinspre Satu Mare spre Ardud cu viteză excesivă. Unii spun că avea peste 150 de km/h.

2

La un moment dat, din motive încă neelucidate, autoturismul Audi a părăsit sensul său de mers și a intrat sub un autotren care venea din sens opus.

3

În urma impactului, tânăra de la volanul autoturismului a fost complect desfigurată și și-a pierdut viața. Autoturismul, care din cauza vitezei a trecut practic pe sub autotren, a fost distrus în totalitate.

4

Șoferul autotrenului, un tânăr sătmărean, tată a doi copii, a declarat că nu a putut face nimic pentru a evita impactul. “Mașina gonea cu viteză extrem de mare și, la un moment dat, a virat spre stânga intrând violent sub autotren”, a spus șoferul autotrenului.

5

Polițiștii ajunși la fața locului nu au putut identifica femeia până în momentul redactării acestei știri din cauza faptului că nu i-au găsit actele și era complet desfigurată.

6

Polițiștii încă nu au stabilit exact cauzele accidentului, dar nu exclud nici posibilitatea unei sinucideri. Cercetările continuă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts