More

  ACCIDENTE rutiere cu mai multe VICTIME provocate de ZĂPADĂ şi NEATENŢIE

    accident-zapada

  La data de 21 ianuarie 2016, orele 09.23, poliţiştii rutieri negreşteni  au fost solicitaţi să intervină, pe raza localităţii Turţ, judeţul Satu Mare, unde a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu rănirea  a trei persoane.

  Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că o tânără, în vârstă de 20 de ani a condus un autoturism,  iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţul din partea dreptă a direcţiei de deplasare.

  În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a numitei Maria D., pasageră în autoturism  şi rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a altei  pasagere, în vârstă de 59 de ani.

  Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  Ieri, în jurul orelor, 16.20, poliţiştii rutieri negreşteni au fost sesizaţi de către o unitate medicală, despre faptul  că,  o persoană care se află în incinta unităţii ar fi fost victima unui eveniment rutier, produs pe raza localităţii Oraşu Nou.  Oamenii legii au efectuat cercetări şi au constatat că, în jurul prânzului Flaviu Z., de 18 ani, a condus un autoturism, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

  În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

  În ambele situaţii se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE