AVALANŞĂ de BEŢIVI în TRAFIC. POLIŢIŞTII rutieri au avut mult de furcă de ANUL NOUsofer1

Poliţiştii rutieri sătmăreni s-au confruntat cu o adevărată avalanşă deşoferi care, de Anul Nou, s-au urcat la volan aflaţi în stare avansată de ebrietate.

sofer2

Astfel, în ajunul Revelionului, lucrătorii de poliție rutieră din cadrul Poliției orașului Ardud l-au identificat în trafic pe D. Ionuț, de 22 de ani, din Satu Mare, care a condus autoutilitara Rocar între localitățile Ardud și Mădăras, în timp ce avea o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul auto este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

sofer3

În dimineaţa zilei de 1 ianuarie, conducătorul auto P. Andras, de 43 ani, din Satu Mare, a condus autoturismul marca Ford Escort pe strada Principală din localitatea Vama în timp ce avea o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând într-un stâlp de electricitate de pe partea dreaptă a carosabilului. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a numitului P. Andras. Susnumitului i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

sofer4

În seara aceleiaşi zile, lucrătorii de poliție rutiere și cei de siguranță publică din cadrul Poliției orașului Tășnad l-au identificat în trafic pe G. Albert, de 29 ani, din localitatea Viișoara, jud. Bihor, care conducea autoturismul marca Opel în localitatea Santău, în timp ce avea o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

sofer5

De asemenea, sâmbătă naptea, lucrătorii Biroului Rutier Carei l-au identificat în trafic pe B. Vasile, de 35 de ani, domiciliat în Moftinu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca Opel pe Calea M. Viteazu din Carei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Întrucât conducătorul auto emana un puternic miros de alcool și a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest, a fost condus la spitalul municipal Carei unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosarul penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts