Centru de informare turistică inaugurat la Tășnadcentru

Stațiunea balneo-climaterică Tășnad are începând de ieri un Centru de Informare și Promovare Turistică, situat chiar la intrare. Investiția a fost realizată din fondurile Autorității Naționale pentru Turism de pe lângă Ministerul Dezvoltării Regionale și va avea ca scop atragerea și informarea turiștilor care vor putea găsi informații despre locurile de cazare, evenimentele din stațiune sau obiectivele turistice din zonă.

Astfel prin construirea acestui centru, stațiunea turistică din Tășnad va fi inclusă în circuitul turistic național, dar va fi prezentată în detaliu și online. Un alt rol pe care îl va avea centrul este acela de a-i ajuta pe investitorii, proprietarii pensiunilor și ai hotelurilor din zonă să se promoveze, cu toate că doar unii au înțeles beneficiile pe care le oferă centrul și implicit au decis să fie prezenți la inaugurare. “Un proiect care a fost demarat prin Autoritatea Națională pentru Turism, iar investiția se ridică la 541.000 lei, bani care vor asigura promovarea pe o durată de 5 ani a stațiunii, construirea clădirii cu toate facilitățile, salariile celor doi angajați ai centrului. În primul rând m-aș fi bucurat dacă comercianții, antreprenorii din zonă ar fi fost toți prezenți la inaugurare pentru că efortul pe care îl face Primăria este destinat în principal comercianților și celor care au investiții aici. Lipsesc, spre rușinea lor, se pare că noi am înțeles mai bine ca ei care este rolul unui astfel de centru, dar totul se învață“, a spus primarul orașului Tăşnad, Vasile Mitrașca.

Numai anul trecut peste 252 de mii de turisti din mai multe județe ale ţării, dar şi din străinătate au vizitat stațiunea, autoritățile locale orientându-se în ultimii ani spre dezvoltarea turismului și implicit prin atragerea unor proiecte care să vină să susțină eforturile antreprenorilor locali.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts