More

  DOI sătmăreni MORȚI în ziua de ANUL NOU. AMBULANȚA nu a mai putut face NIMIC ca să-i SALVEZE

  ambu1

  Doi sătmăreni au fost găsiți decedați chiar în prima zi a noului an. Unul dintre ei s-a spânzurat, iar cel de-al doilea a fost găsit mort pe stradă. Paramedicii de la Ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

  ambu2

  Serviciul Județean de Ambulanță a fost solicitat, prin 112, să intervină pe strada Magnoliei, în cazul unui tânăr în vârstă de 26 de ani găsit de membrii familiei spânzurat în garajul locuinței.

  spanzurat

  La locul solicitării ajunge în scurt timp un echipaj cu asistent medical care constată faptul că pacientul era depășit din punct de vedere al capacității de intervenție, prezentând semnale certe de moarte. În această situație, ambulanțierii au constatat moartea tânărului. Nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest chiar în prima zi a noului an, cazul fiind preluat de poliție care contină cercetările.

  Tot în prima zi a anului nou, în jurul orei 14.30, Ambulanța este solicitată pe strada Aurora din municipiul Satu Mare la un pacient neidentificat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, căzut în stradă peste un gard viu.

  ambu4

  Primul care ajunge la fața locului este un echipaj cu asistent medical care constată că pacientul nu prezintă semne vitale fiind în agonie. În această situație, este solicitat ajutorul unui echipaj cu medic care, odată ajuns la fața locului, începe manevrele de resuscitare în timp ce pacientul este transportat la Urgențe. De remarcat este și faptul că pacientul prezenta pe corp niște leziuni mai vechi, adică niște plăgi suturate de cel mult o săptămână.

  ambu5

  Cu toate eforturile depuse de membrii echipajelor de pe Ambulanță, pacientul decedeayă la Urgențe, cazul fiind preluat de poliție pentru cercetări.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE