HALA Pieţei SOMEŞ va fi MODERNIZATĂ. Lucrările vor ÎNCEPE în SCURT timppiata1

Întreaga Piaţă “Someş” din municipiul Satu Mare a intrat într-un amplu proces de renovare şi modernizare.

piata2

Dacă în exterior lucrările au început încă din toamnă, în cel mai scurt timp posibil vor fi demarate şi lucrările de reabilitare şi modernizare a halei din incinta Pieţei.

piata3

În cursul zilei de ieri, primarul Dorel Coica, însoţit de reprezentantul Administraţiei Domeniului Public, Eniko Glodean, şi administratorul pieţei, Sorin Stănean, a vizitat şantierul din incinta halei.

piata4

“În curând vor începe lucrările de reabilitare și modernizare a halei din Piața Someș. Între timp, comercianților le-au fost redistribuite alte spații pentru a-și putea continua activitatea. Urmăresc în permanență evoluția lucrărilor fiindcă doresc să se respecte termenele de finalizare” a precizat, cu această ocazie primarul Dorel Coica.

piata5

Specialiştii Primăriei Satu Mare susţin că valoarea rezultată din indicatori pentru obiectivul “Lucrări de reabilitare fațade, refacerea finisajelor și instalațiilor în clădirea din Piața Someș, Municipiul Satu Mare”, este de 514.800,00 lei fără TVA, fiind mult mai mic decât valoarea unitară a lucrării realizată în Piaţa Micro 17, luată comparative ca suprafaţă.

piata6

Când aceste lucrări vor fi finalizate, vor fi oferite condiţii optime atât pentru comercianţi cât şi pentru potenţialii cumpărători. Ambele categorii aşteaptă cu nerăbdare finalizarea lucrărilor şi spun că sunt foarte necesare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts