More


  Hoţii şi-au făcut de cap în ultimele zile

  - Advertisement -

  hoti

  Neatenţia i-a costat scump pe mai mulţi sătmăreni, care au fost prădaţi de hoţi. Dacă în unele cazuri prejudiciul a fost recuperat în integralitate, în alte cazuri hoţii au reuşit să cheltuie banii. În orice caz, aceştia au fost “recompensaţi” pentru reuşitele lor de către poliţişti cu câte un dosar penal fiecare.

  Furt dintr-un magazin central
  Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Satu Mare au fost sesizaţi vineri, în jurul orei 12.00, cu privire la un furt dintr-un magazin alimentar din zona centrală a municipiului Satu Mare. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe K.Toni, de 42 de ani, din Satu Mare, care a sustras mai multe produse. Prejudiciul, în valoare de 106,90 lei, a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

  Prădat de o tânără în magazin
  Tot vineri, în jurul orelor 11:10, Poliţia Municipiului Carei a fost sesizată, prin apel SNUAU 112, de către numitul P. Claudiu Cristian, de 20 ani, despre faptul că în timp ce se afla la un magazin de pe raza municipiului Carei i-a fost sustras portofelul. În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Carei a fost depistată pe B. Timea, de 19 ani, din Carei, care profitând de neatenţia tânărului, i-a sustras portofelul din buzunar, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 150 lei, care nu a fost recuperat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

  Neatenţia l-a costat
  Poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Batarci au fost sesizaţi sâmbătă, în jurul orei 14.05, cu privire la un furt din locuinţa unui bărbat din Comlăuşa. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului, au depistat-o şi identificat-o pe L. Claudia, de 25 ani, din localitatea Şoimuş, judeţul Sălaj, care profitând de neatenţia numitului P.Ioan, de 78 ani, i-a sustras din locuinţă suma de 534 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat păgubitului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

  Furt la Spitalul Judeţean
  Tot sâmbătă, în jurul orelor 17.30, poliţiştii de investigaţii criminale din Satu Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că din incinta bucătăriei Spitalului Judeţean, o persoană necunoscută a sustras o poşetă. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au depistat şi identificat pe S. Geza din Satu Mare, care a pătruns pe uşa neasigurată a bucătariei din incinta spitalului şi de pe un dulap a sustras poşeta unei angajate, în care se afla suma de 30 lei şi alte bunuri. Prejudiciul, în valoare totală de 80 lei, a fost recuperat în totalitate şi predat păgubitei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

  Prădat de prietenul de pahar
  Poliţia Municipiului Satu Mare a fost sesizată sâmbătă seara, în jurul orei 22.30, prin S.N.U.A.U 112, de către B.Alin, din Satu Mare, cu privire la un furt din apartamentul acestuia, situat pe strada Begoniei. Din cercetările efectuate la faţa locului, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Satu Mare au stabilit faptul că reclamantul consumase băuturi alcoolice în apartamentul lui, împreună cu S.Florin, care profitând de faptul că gazda a adormit, i-ar fi sustras suma de 5.700 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img