Maşină da, permis baInspectoratul General al Politiei Romane organizeaza o actiune rutiera care vizeaza depistarea conducatorilor auto care circula cu viteza peste limita legal admisa, precum si portul centurii de siguranta, pe autostrada A2, km 88, pe sensul Bucuresti-Cernavoda, joi, 24 septembrie 2009.
Inspectoratul General al Politiei Romane organizeaza o actiune rutiera care vizeaza depistarea conducatorilor auto care circula cu viteza peste limita legal admisa, precum si portul centurii de siguranta, pe autostrada A2, km 88, pe sensul Bucuresti-Cernavoda, joi, 24 septembrie 2009.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Gherţa Mică au identificat duminică în trafic, pe DJ 109M, pe raza comunei Batarci, judeţul Satu Mare, un autoturism la volanul căruia se afla Vasile N. În urma controlului efectuat, oamenii legii au stabilit că bărbatul în vârstă de 31 de ani nu poseda permis de conducere, pentru nici o categorie de vehicule. În această situaţie a fost întocmit dosar penal şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

De asemenea, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat, duminică noaptea, o persoană de sex masculin care conducea un autoturism pe bulevardul Cloşca, din municipiul Satu Mare. În urma controlului efectuat oamenii legii au stabilit că Marin S., de 26 de ani, a condus autoturismul deşi avea permisul de conducere suspendat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.
Robert Marcus

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts