More


  NEBUNIE la CARP. PENSIONARII se ÎMPRUMUTĂ pe RUPTE

  - Advertisement -

  carp1

  Sediul Casei Judeţene de Ajutor Reciproc al Pensionarilor (CARP) Satu Mare a fost plin ochi azi, în prima zi de funcţionare a instituţiei din acest an.

  carp2

  Pensionarii au dat iama în instituţie, o parte dintre ei pentru a-şi achita datoriile, dar cei mai mulţi dintre ei pentru a contracta un nou împrumut.

  carp3

  Potrivit celor afirmate de directorul CARP Satu Mare, Lucian Marişca, aproape 600 de pensionari sătmăreni au împrumutat azi bani. “Proibabil că pentru mulţi pensionari, cheltuielile pentru sărbătorile de iarnă le-au secat economiile. Iar acum au nevoie de bani pentru diferite cheltuieli”, a precizat Marişca.

  carp4

  Cei care au împrumutat sume mai mari au făcut-o pentru a-şi ajuta copiii sau pentru a-şi achiziţiona aparatură electro-casnică.

  De asemenea, au fost mulţi cei care şi-au luat împrumut de la CARP pentru a-şi achita impozitele şi facturile, care în şunile de iarnă sunt mai mari.

  carp5

  Cei cu sume mai mici au în vedere achitarea cheltuielilor cu medicamente sau spitalizare.
  Pensionarii preferă împrumuturile de la CARP doarece aici dobânzile sunt mult mai mici faţă de cele practicate de bănci.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img