NEBUNIE la CARP. PENSIONARII se ÎMPRUMUTĂ pe RUPTEcarp1

Sediul Casei Judeţene de Ajutor Reciproc al Pensionarilor (CARP) Satu Mare a fost plin ochi azi, în prima zi de funcţionare a instituţiei din acest an.

carp2

Pensionarii au dat iama în instituţie, o parte dintre ei pentru a-şi achita datoriile, dar cei mai mulţi dintre ei pentru a contracta un nou împrumut.

carp3

Potrivit celor afirmate de directorul CARP Satu Mare, Lucian Marişca, aproape 600 de pensionari sătmăreni au împrumutat azi bani. “Proibabil că pentru mulţi pensionari, cheltuielile pentru sărbătorile de iarnă le-au secat economiile. Iar acum au nevoie de bani pentru diferite cheltuieli”, a precizat Marişca.

carp4

Cei care au împrumutat sume mai mari au făcut-o pentru a-şi ajuta copiii sau pentru a-şi achiziţiona aparatură electro-casnică.

De asemenea, au fost mulţi cei care şi-au luat împrumut de la CARP pentru a-şi achita impozitele şi facturile, care în şunile de iarnă sunt mai mari.

carp5

Cei cu sume mai mici au în vedere achitarea cheltuielilor cu medicamente sau spitalizare.
Pensionarii preferă împrumuturile de la CARP doarece aici dobânzile sunt mult mai mici faţă de cele practicate de bănci.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts