More

  NEBUNIE la sediul CJAS pentru CARDURILE de SĂNĂTATE. ÎNTÂRZIAŢII au NĂVĂLIT pentru a şi le primii

  cjas1

  Proverbul cu omul gospodar care vara îşi face sanie iar iarna car nu se aplică şi în cazul sătmărenilor care de un an de zile nu au reuşit să-şi ridice cardurile de sănătate. Nu au făcut acest lucru pentru că, foarte probabil, până în prezent nu au avut neveoie de ele.

  Acum, aflându-ne într-un sezon în care îmbolnăvirile sunt mult mai frecvente, sătmărenii fără carduri şi-au adus aminte că au nevoie de ele şi au dat buzna la sediul casei Judeţene de Asigurări de Sănătate pentru a şi le ridica.

  În această situaţie, în holul instituţiei s-au format cozi imense cu cei care doresc să intre în posesia cardurilor pentru că altfel nu pot beneficia de tratament.

  cjas2

  Potrivit celor afirmate de directorul instituţiei, Georgeta Pop, din cele 11.725 de carduri returnate de Poşta Română, timp de un an au fost distribuite de CJAS doar 4.510. În consecinţă, mai sunt de distribuit încă 7.215 carduri, o parte dintre ele fiind în curs de a fi predate în aceste zile.

  cjas3

  Georgeta Pop le recomandă sătmărenilor să-şi ridice cardurile de sănătate nu doar atunci când au nevoie de ele ci atunci când au timp pentru el, altfel riscă să fie nevoiţi să stea la cozi mai multe zeci de minute.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE