More


  Nu e de GLUMĂ. OPT MII de sătmăreni vor avea CONTURILE BLOCATE de DITL

  - Advertisement -

  taxe02

   

  Pentru a recupera datoriile pe care mulţi sătmăreni le au faţă de bugetul municipiului Satu Mare prin neplata amenzilor, indiferent de forma lor, Direcţia de Impozite şi Taxe Locale (DITL) Satu Mare a demarat o campanie de executare silită a rău – platnicilor.

  Pe site-ul Primăriei Satu Mare a fost publicată o listă cu 8.000 de persoane aflate în această situaţie. Lista cuprinde 8.000 de sătmăreni care aveau de achitat amenzi cuprinse între 40 şi 40.000 de lei. Cea mai mare datorie este de 40.000 de lei, în timp ce alte două persoane datorează bugetului local câte 20.000 de lei.

  Potrivit şefului Serviciului executare silită din cadrul DITL Satu Mare, Dan Mirel, lista cuprinde numele sătmărenilor care nu şi-au achitat amenzile primite în cursul anului trecut în termen de şase-nouă luni de la primirea acestora.
  După trimiterea somaţiilor de plată şi publicarea listei cu rău-platnicii pe site-ul Primăriei Satu Mare, în cazul în care aceştia nu-şi vor achita datoriile, următorul pas pe care-l vor face oficialii DITL va fi poprirea conturilor.

   

  VEZI lista DATORNICILOR

  http://www.satu-mare.ro/fisiere/stiri/Registru_amenzi_2015.pdf

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img