More


  O nouă VICTORIE a SĂTMĂRENILOR! REFUGIAŢII nu mai ajung la MĂDĂRAS. S-a RENUNŢAT la PROIECT

  =

  refugiati02

  Părintele iezuit Iulian Budău – în calitate de reprezentant al liderului de proiect Fundaţia Freres România – l-a anunţat pe primarul oraşului Ardud, Ovidiu Duma, că proiectul privind înfiinţarea unui centru pentru persoane tolerate la Mădăras a fost abandonat.

  Cel mai probabil, ca urmare a poziţie intransigente manifestate atât de către localnicii din Mădăras, cât şi de către primarul oraşului Ardud, Ovidiu Duma.

  Vă reamintim că sute de cetăţeni din Mădăras, oraşul Ardud, au luat foc după ce au auzit că li se pregăteşte, pe ascuns, o mare surpriză. Mai exact, localnicii acuză faptul că Fundaţia Freres România a vizat un proiect prin care ar urma să se aducă la Mădăras mai mulţi refugiaţi. Oamenii au precizat că sunt dispuşi la orice formă de rezistenţă, inclusiv la violenţe.

  Prefectul Eugeniu Avram i-a calmat pe protestatari, dând asigurări că autorităţile judeţene vor face tot posibilul pentru a face lumină în acest caz.

  La rândul său, primarul oraşului Ardud, Ovidiu Duma, s-a întrebat cum este posibil ca autorităţile locale să nu fie contactate. Edilul şef s-a mai întrebat cum se poate ca un astfel de proiect să fie aprobat în timp record – de circa două luni – în timp ce proiectele autorităţii locale necesită chiar şi ani până când sunt aprobate.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img