Peste 300 de fapte PENALE constatate de JANDARMII sătmăreni în 2015demo

În urma misiunilor executate de jandarmii sătmăreni în cursul anului 2015, au fost constate 303 fapte de natură penală şi 3.163 fapte de natură contravenţională, potrivit bilanţului Inspectoratului Jandarmi Judeţean, prezentat zilele trecute la sediul instituţiei. Pentru ducerea la îndeplinire a obiectivele lor, jandarmii sătmăreni au executat în cursul anului 2015, peste 4.209 misiuni specifice.

Din cele 303 fapte de natură penală, 67 au fost constatate în mod independent şi 236 în sistem integrat cu poliţia. Din totalul de 67 fapte de natură penală constatate în mod independent, 51 au fost săvârşite şi constatate în mediul urban şi 16 au fost săvârşite şi constatate în mediul rural.

jandarmi2

Cu ocazia infracţiunilor constatate în anul 2015, au fost identificaţi 66 de făptuitori ( 49 în mediul urban şi 17 în mediul rural). Dintre infracţiunile constatate independent de jandarmi în cursul anului trecut pot fi amintite furturi de diferite bunuri, oferirea spre vânzare de mărfuri contrafăcute, oferirea spre vânzare de mărfuri de produse piratate, tăiere ilegală de arbori, portul fără drept de obiecte periculoase, folosirea de instalaţii clandestine în scopul sustragerii de curent electric şi furturi de energie electrică.

jandarmi

În domeniul constatării contravenţiilor şi aplicării sancţiunilor contravenţionale, personalul Jandarmeriei Satu Mare a constatat şi aplicat un număr de 3.163 sancţiuni contravenţional. Din totalul sancţiunilor contravenţionale aplicate, 2.367 sunt amenzi aplicate, iar 846 sunt avertismente scrise.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts