More


  Polițiștii au STABILIT identitatea VICTIMEI accidentului de la MĂDĂRAS. VEZI și primele CONCLUZII trase de oamenii LEGII

  - Advertisement -

  ident1

  În urma cercetărilor efectuate, polițiștii sătmăreni au reușit să stabilească identitatea victimei îngrozitorului accident de circulație produs azi dimineață în Mădăras.

  Este vorba despre tânăra Estera Cheresteș, și era în vârstă de 28 de ani. Tânăra era originară din localitatea Sărmășag (județul Sălaj), însă locuia la Satu Mare.

  ident2

  Potrivit unor martori oculari a nefericitului eveniment, în momentul producerii accidentului, femeia era singură în mașină, iar în porbagaj erau niște anvelope, semn că tocmai fusese la vulcanizare să le schimbe. “Era singură în maşină, iar în portbagaj avea nişte cauciucuri, se vedea că a fost la vulcanizare să le schimbe. Dumnezeu să o ierte şi să le ofere alinare celor apropiaţi”, povesteşte Ioan Boc.

  ident3

  Din primele cercetări, rezultă că tragedia s-a produs din cauza vitezei execisve cu care circula femeia. “Pe fondul vitezei excesive, conducătoarea autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus de deplasare unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format dintr-un autotractor şi o semiremorcă. Din păcate, persoane respectivă a decedat. Nu putem spune dacă e vorba despre o tentativă de sinucidere, nu putem face astfel de precizări, vom stabili cu exactitate în urma cercetărilor modul cum a avut loc evenimentul rutier”, a precizat Marius Lupiscă, comisar şef din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare care s-a aflat la faţa locului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img